TJÄNSTER


HEMSTÄD

FÖNSTERPUTS

STORSTÄD

FLYTTSTÄD

HUR GÅR DET TILL?

Du kontaktar mig via mejl eller telefon. Vi pratar lite om hur ofta eller vid vilket tillfälle ni vill ha städat.

Sen avtalar vi en tid då jag komma och göra ett kostnadsfritt hembesök. Det är trevligt att få träffas och att kunna diskutera städningen på plats. Jag har med mig ett dokument som visar vad vi gärna gör på en städning.

Vi kommer överens om ni ska vara hemma och öppna eller om jag kan kvittera ut en nyckel som sen förvaras i ett kassaskåp alla dagar utom den dagen ni har er städning. Måste någon vara hemma kan vi komma överens om att vi först städar klart i ett rum där ni kan vara under tiden vi är hos er och jobbar. I möjligaste mån försöker jag lägga in er städning i schemat på den dag som passar bäst.

Det ni behöver ha är gärna en bra dammsugare. Är den ni har för tung eller på annat sätt inte bra så tar vi in den vi har i bilen.

VAD ÄR DET JAG BETALAR FÖR?

Du anlitar ett företag som drivs helt vitt. Där personalen som gör ett hårt jobb inte ska känna sig utnyttjade och att de har en bra arbetsmiljö både hos er och här på firman. Både ni som kunder, personalen och jag kan känna trygghet i att det finns försäkringar i det fall en skada eller olycka skulle ske. Vi har bra arbetskläder och jobbar med fräscha redskap. I och med att trivseln och respekten för varandra är hög, blir jobbet hos er utfört med ett engagemang och ansvarskännande.